Tiggelovend-Kok BV monteert staalconstructies in geheel Europa. Zowel door ons zelf vervaardigde constructies als producten van derden worden door onze gekwalificeerde montageploegen gemonteerd.

De ploegen beschikken over bussen die met hoogwaardige gereedschappen en hijsmiddelen zijn uitgerust. Hierdoor kan er efficiënt gewerkt worden en ter plekke in het werk de constructies passend gemaakt worden.

Tiggelovend-Kok BV beschikt over 2 verreikers met een bereik van 21meter, deze verreikers zijn uitgerust met verschillende voorzetapparatuur en hebben een groot bereik op de bouw.

Daarnaast beschikt de vrachtwagen over een kraan met een reikwijdte van 14 meter. Doordat de chauffeur zelf laadt en lost gaat er geen extra tijd verloren. Deze kraan kan ook ingezet worden met het zetten van bepaalde constructies.

De monteurs van Tiggelovend-Kok beschikken over diverse certificaten:

  • VCA certificaat
  • Heftruck certificaat
  • Voormannen BHV en vol VCA gecertificeerd
  • Hoogwerk certificaat volgens IPAF richtlijnen
  • Digitaal veiligheidspaspoort voor werken aan het spoor

Latest projects

Certifications

Tiggelovend-Kok is a medium-sized steel construction company located in Etten (Gelderland). The company was founded in 1959 and has meanwhile grown into a steel construction company that operates actively on the national and international market.

Certificering
Certificering
Certificering
Certificering