Als staalconstructiebedrijf streeft Tiggelovend-Kok er naar om zoveel mogelijk de wensen van de klant te vervullen. Tiggelovend-Kok is dus een klantgericht bedrijf.

Door de goede en directe relatie tussen de opdrachtgever en onze engineers kunnen alle wensen van de opdrachtgever worden gerealiseerd. Deze afdeling ontwikkelt, ontwerpt, calculeert en tekent de meest uiteenlopende staalconstructies en producten. Deze engineering maakt gebruik van zeer effectieve software bestaande uit Tekla structures en diverse CAD systemen.

De ontwerpen van de opdrachtgever worden door onze engineers omgezet naar overzichtelijke 3D CAD tekeningen. Door middel van deze tekeningen kan de productie opgestart worden en kunnen materialen en bevestigingsmiddelen worden besteld.

Certificeringen

Tiggelovend-Kok is  inmiddels uitgegroeid tot een staalconstructiebedrijf dat actief op de nationale en internationale markt opereert. Aan kwaliteit en veiligheid stelt Tiggelovend-Kok hoge eisen. Hiervoor hebben wij uiteraard de benodigde certificaten.

Certificering
Certificering
Certificering
Certificering