Tiggelovend-Kok is een middelgroot staalconstructiebedrijf gevestigd in Etten (Gld.). Het bedrijf is in 1959 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een staalconstructiebedrijf dat actief op de nationale en internationale markt opereert.Tiggelovend-Kok streeft er naar om een zo goed mogelijke relatie met de klant op te bouwen en te behouden. Dit vertaalt zich door de jarenlange samenwerking met dezelfde ingenieurs in de systeembouw, architecten in de bouw, designers en ontwerpers in de kunst. Door de vele verscheidenheid van opdrachtgevers ontstaat er ook een grote diversiteit in de te leveren projecten.

Tiggelovend-Kok ontwerpt, produceert en monteert diverse staalconstructies die bestemd zijn voor zowel de nieuw als verbouw. Deze staalconstructies bestaan uit een grote variatie aan trappen, balustrades, videhekken, bordessen loopbruggen, draagconstructies voor industri├źle ovens en lakstraten en worden toegepast in bedrijfsgebouwen, autofabrieken, vuilverwerkingsinstallaties, voetbalstadions, winkels en showrooms. Ook renovatieprojecten komen regelmatig voorbij. Zie onze Portfolio pagina voor diverse fotoreportages.

Enkele referenties betreffende onze projecten zijn:

  • Voetbalstadia Roda JC en ADO den Haag
  • Lakkerij cabinedelen Scania Meppel
  • Galvano installaties voor de industrie
  • Bordessen in autofabrieken (Mercedes, Audi, Volvo en Smart)
  • Diverse kunstwerken DRU Ulft
  • Kunstwerken langs de Emscher
  • Inrichting diverse slachthuizen
  • (Om)bouw diverse vuilverwerkingsinstallaties

Om de kwaliteit van de organisatie te waarborgen is Tiggelovend-Kok al jaren ISO 9001/VCA(2008/5.1) gecertificeerd. Daarnaast is Tiggelovend-Kok al sinds de jaren 90 volgens de Duitse lasnorm DIN 18800-7 Klasse E gecertificeerd.Met het oog op de toekomst is Tiggelovend-Kok vanaf begin 2014 ook gecertificeerd volgens de EN 3848-2, EN 1090-1:2009+A1:2011, EN 1090-2:2008+A1:2011 en mogen wij produceren in Executieklasse 3. Dit om de constructieve en las-technische kwaliteit ook volgens de nieuwste normen en eisen te waarborgen.

Certificeringen

Tiggelovend-Kok is  inmiddels uitgegroeid tot een staalconstructiebedrijf dat actief op de nationale en internationale markt opereert. Aan kwaliteit en veiligheid stelt Tiggelovend-Kok hoge eisen. Hiervoor hebben wij uiteraard de benodigde certificaten.

Certificering
Certificering
Certificering
Certificering