Tiggelovend-Kok is gespecialiseerd in staalconstructies. Wij staan nationaal en internationaal bekend onze betrouwbare staalproducten en creatieve oplossingen in de staalbranche. Ervaring, kennis en goede producten: we hebben alles in huis om een project van offerte tot oplevering tot een kwalitatief hoog eindresultaat te brengen.

Engineering: solide beginnen

Voorbereiding is alles. Weten waar je mee bezig bent en waar je rekening mee moet houden. Onze afdeling Engineering berekent nauwkeurig de constructie en belasting van daken, wanden, bordessen en vloeren.

Betrouwbaarheid en creativiteit komen samen in onze ontwerpen. We laten onze oplossing voor uw bouwvraagstuk vooraf in 3D zien, zo kunt u nog beter een beeld krijgen van het uiteindelijke resultaat.

Werken met Tiggelovend-Kok is altijd een sámenwerking, we bouwen een band op met onze opdrachtgevers en ontvangen graag input en suggesties.

Fabricage: ervaring en kennis komen samen

We bereiden zoveel mogelijk onderdelen in onze fabriek voor. Ons machinepark bestaat uit diverse zaag-, pons-, knip-, en buigmachines waardoor we de gewenste producten kunnen samenstellen.

Materiaalkennis en jarenlange ervaring: onze medewerkers fabriceren met gemak staalconstructies in elke gewenste vorm en maat. Vervolgens worden de delen door gecertificeerde lassers nauwkeurig gelast.

De conservering (oppervlaktebehandeling) zoals het spuiten, coaten in de gewenste kleur of het verzinken van het product wordt ook door ons verzorgd.

Montage: snel en vakkundig, ook als het niet om ons project gaat

Tiggelovend-Kok BV monteert staalconstructies in geheel Europa, en zelfs daar buiten. Zowel door ons zelf vervaardigde constructies als producten van derden worden door onze gekwalificeerde montageploegen vakkundig gemonteerd.

De monteurs van Tiggelovend-Kok beschikken over diverse certificaten:

  • VCA certificaat
  • Heftruck certificaat
  • Voormannen BHV en vol VCA gecertificeerd
  • Hoogwerk certificaat volgens IPAF richtlijnen

Materieel

We beschikken over 2 verreikers met een bereik van 21meter, deze verreikers zijn uitgerust met verschillende voorzetapparatuur en hebben een groot bereik op de bouw.

Onze bussen zijn met hoogwaardige gereedschappen en hijsmiddelen uitgerust. Hierdoor kan er efficiënt gewerkt worden en ter plekke in het werk de constructies passend gemaakt worden.

Daarnaast beschikt de vrachtwagen over een kraan met een reikwijdte van 14 meter. Doordat de chauffeur zelf laadt en lost gaat er geen extra tijd verloren. Deze kraan kan ook ingezet worden met het zetten van bepaalde constructies.

Een sterk staaltje Tiggelovend-Kok.

Certificeringen

Aan kwaliteit en veiligheid worden – gelukkig – hoge eisen gesteld. Onze monteurs hebben uiteraard de benodigde certificaten zoals VCA, hoogwerk- en heftruckcertificaat. Onze constructieve en lastechnische kwaliteit blijkt uit het feit dat we CE 1090 executieklasse mogen produceren.

Certificering
Certificering
Certificering
Certificering