Project: DRU industriepark

Locatie: Ulft

Projectomschrijving:

Ulft’s paradepaardje: het DRU Industriepark. Een oud en vervallen terrein waar vroeger de fabrieken van DRU ijzergieterij stonden, is compleet gerenoveerd tot een modern industrieel complex. Een industriepark waar mensen graag willen wonen, werken en ontspannen. De prachtige, oude fabriekspanden zijn met respect voor het verleden in een eigentijds industrieel jasje gestoken en hebben een nieuwe bestemming gekregen.

Tiggelovend-Kok heeft in opdracht van de Gemeente Oude IJsselstreek en verschillende aannemers diverse werken uitgevoerd. Onder andere de bewegwijzering op het complex en het vervaardigen van de borden. Ook hebben we authentieke elementen van de ijzergieterij gedemonteerd, op onze eigen locatie met aandacht in ere hersteld en vervolgens weer teruggeplaatst op de plek waar ze nog jaren de blikvangers van het DRU industriepark mogen zijn.

Certificeringen

Aan kwaliteit en veiligheid worden – gelukkig – hoge eisen gesteld. Onze monteurs hebben uiteraard de benodigde certificaten zoals VCA, hoogwerk- en heftruckcertificaat. Onze constructieve en lastechnische kwaliteit blijkt uit het feit dat we CE 1090 executieklasse mogen produceren.

Certificering
Certificering
Certificering
Certificering