Project: Uitkijktoren

Locatie: Gendringen

Projectomschrijving:

Een mooi voorbeeld van hoe je met oude materialen en zo weinig mogelijk energieverbruik een nieuwe bestemming kunt creëren. Milieuvriendelijk en van toegevoegde waarde voor de omgeving en de natuur. De stalen liggers van deze uitkijktoren lagen al enkele jaren ongebruikt in de opslag.

Het Rotterdamse ontwerpbureau OOZE bedacht in opdracht van de Gemeente Oude IJsselstreek een prachtige nieuwe bestemming voor deze materialen: een kleurrijke trap met een paviljoen dat een geweldig uitzicht biedt over het mooie natuurgebied van Engbergen en de Oude IJssel.

Tiggelovend-Kok mocht het materiaal nieuw leven inblazen en verwerkte het staal tot een stevige constructie en plaatste de uitkijktoren op de uiteindelijke bestemming.

Certificeringen

Aan kwaliteit en veiligheid worden – gelukkig – hoge eisen gesteld. Onze monteurs hebben uiteraard de benodigde certificaten zoals VCA, hoogwerk- en heftruckcertificaat. Onze constructieve en lastechnische kwaliteit blijkt uit het feit dat we CE 1090 executieklasse mogen produceren.

Certificering
Certificering
Certificering
Certificering