Project: Uitbreiding bedrijfshal

Locatie: Zelhem

Project omschrijving:

Uitbreiding van een bedrijfshal van bestaande fabriek. Geen kleine klus: er moest zo’n 4 x 17 meter worden aangebouwd. Voor de afdeling Engineering zaak om rekening te houden met de bestaande constructie die moest worden onderbroken, aangepast en uitgebreid. De totale draagkracht van de constructie moest daarmee voor de helft op de nieuwe fundatie plaatsvinden. En oh ja, er stond ook nog een transformatorhuisje dat niet weg kon.

Geen probleem voor ons team! In samenwerking met de aannemers zijn we er in geslaagd om een grote solide hal aan te bouwen dat plaats biedt aan de grotere machines en weer klaar is voor de toekomst.

Het resultaat viel in de smaak, alsmede uitstraling van het plaatwerk.

Bijzonder is het dat de opdrachtgever naar aanleiding van deze verbouwing besloot om over het gehele pand hetzelfde plaatwerk toe te passen, óók over het bestaande gedeelte dat niet verbouwd was.

Zo ontstond er één mooie strakke look en lijkt het gehele pand weer als nieuw.

Certificeringen

Aan kwaliteit en veiligheid worden – gelukkig – hoge eisen gesteld. Onze monteurs hebben uiteraard de benodigde certificaten zoals VCA, hoogwerk- en heftruckcertificaat. Onze constructieve en lastechnische kwaliteit blijkt uit het feit dat we CE 1090 executieklasse mogen produceren.

Certificering
Certificering
Certificering
Certificering